Weekschema Sluit

Voedingsadvies & begeleiding

Als voedingsconsulenten maken wij jou gezonde eetgewoontes eigen. Wij begeleiden jou in het vinden van een gezonde balans tussen voeding en jouw dagelijkse activiteiten om zo een gezonde levensstijl op lange termijn aan te nemen. Als gevolg ga je niet enkel gewicht verliezen en een slanker figuur krijgen, maar ook je energiepeil en metabolisme ondervinden een boost!

Hoe gaan we te werk?

1 The diary

Kennismakend gesprek + analyse huidige eetgewoontes: voor ons eerste gesprek vraag ik jou om een eetdagboek van minimum vijf dagen bij te houden. Tijdens het gesprek nemen we jouw eetdagboek door en tracht ik inzicht te krijgen in jouw eetgewoontes. We nemen een eerste bodyscan die een gedetailleerd beeld schetst van jouw lichaamssamenstelling.

 

2 The food guide

Opmaak persoonlijke ‘healthy food guide’: op basis van ons eerste gesprek en het eetdagboek, maak ik voor jou een persoonlijke ‘healthy food guide’. Hierin licht ik toe welke eetgewoontes we moeten aanpassen, stel ik een eetplan op maat samen en krijg je healthy en toch heerlijke recepten ter inspiratie. Deze food guide licht ik toe in ons tweede gesprek waarbij een volgende bodyscan plaatsvindt.

 

3 Stay on track

Opvolging: indien gewenst, sta ik je graag bij met het eigen maken van je ‘healthy food guide’. Tijdens een tweewekelijkse consultatie van 30 minuten gedurende 3 maanden of langer, bespreken we aan de hand van een bodyscan je vooruitgang. Omdat het zeker niet makkelijk is je eetgewoontes om te gooien, helpen deze gesprekken je om gemotiveerd en ‘on track’ te blijven!

 

Enkel bodyscan?

Een bodyscan geeft je gedetailleerde info over je lichaamssamenstelling. Sport je veel meer en eet je gezond maar lijkt het of je weegschaal blijft stilstaan? Een bodyscan toont je hoe je vetpercentage en spiermassa wellicht wel positief veranderd zijn! We overlopen samen de resultaten van de bodyscan. De uitslag krijg je uiteraard mee op papier zodat je jouw gegevens ook thuis nog eens kan bekijken en vergelijken met eventuele vorige bodyscans.

 

Become the best version
of yourself