Weekschema Sluit

Personal training

Bij SELF - a healthy concept draait het om jou. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Jouw resultaat is wat telt. Of het nu gaat om afvallen, conditieverbetering of spiermassa opbouwen; jouw training wordt samengesteld aan de hand van jouw persoonlijke doelen. Bij SELF zoeken wij een balans tussen efficiëntie en haalbaarheid.

Op basis van jouw op maat gemaakte plan helpen onze personal trainers je een gezonde en vooral bewuste lifestyle te hanteren in je dagelijks leven. Daarin zullen sommige oude gewoontes moeten worden doorbroken om een gewenste verandering te realiseren. Wij streven naar een langdurige en houdbare verbetering van je levensstijl.

SMALL GROUP PERSONAL TRAINING

Sport je liever samen? Kies dan voor Small Group Personal Training bij SELF. Small Group PT geeft je een extra stok achter de deur. Train samen met je collega, partner, vriend of vriendin en behaal samen jullie doelstellingen.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Bij de start zal individueel een doelstelling worden bepaald. Het op maat gemaakte trainingsprogramma zorgt dat jullie doelstellingen behaalt worden. Tussentijds meten zorgt ervoor dat wij jouw persoonlijke resultaten kunnen garanderen.

 

Hoe gaan we te werk?

1 Intake & lichaamsscreening

Het doel van onze eerste afpsraak is dat we aan de hand van een uitgebreide lichaamsscreening, een gesprek en enkele fysieke testen, een duidelijk beeld krijgen van jou en jouw doelstellingen. Op basis hiervan maken we een persoonlijk trainingsschema op waarmee we dan aan de slag gaan.

2 Personal Training Sessies
  • Op een wetenschappelijk onderbouwde manier trainen dus resultaat gegarandeerd
  • Functional training maakt dat je een maximaal aantal spieren activeert bij elke oefening
  • Ervaar voordelen tot buiten de sportsessies
  • Door de coaching en motivatie van je Personal Trainer verleg je je sportieve grenzen om zo sneller je doelen te bereiken

GET FIT THE PROFESSIONAL WAY

Become the best version
of yourself