Weekschema Sluit

Over SELF

Als vriendinnen met beiden een grote passie voor sport en gezonde voeding, besloten we SELF op te starten en onze passie te delen. Ons doel is om jou te helpen de beste versie van jezelf te worden. Als gecertificeerde personal trainers & afslankingsconsulentes staan wij je graag bij in het realiseren van jouw persoonlijke doelen.

Strength

Zowel mentaal als fysiek - de sleutel tot een gezond, krachtig en gebalanceerd leven.
Be the best version of yourself.

Energy

Wil je een paar kilootjes kwijt, wat meer bewegen, je beter in je vel voelen of heb je een specifiek doel voor ogen? Wij helpen je graag verder! SELF biedt zowel personal training sessions als een brede waaier van groepslessen aan.

Lifestyle

Aan de bron van kracht en energie liggen je dagelijkse gewoonten. Naast fit zijn, is evenwichtig eten een must voor wie het meeste uit elke dag wil halen. Laat je begeleiden door onze voedingsconsulente om een food diary op te stellen.

Functional

De trainingsvorm die bij SELF centraal staat. Bij functional training gaan we terug naar de basis. Hierin staan lichaamshouding en dagdagelijkse bewegingen centraal, waardoor je levenskwaliteit toeneemt, je sportprestaties verbeteren en de kans op blessures sterk vermindert.

Our awesome team

Jozefien Personal Trainer
Yves Groepslesgever
Shana Groepslesgever
Claire Zaakvoerster
Laurence Zaakvoerster
Tessa Personal Trainer
Christophe Kinesitherapeut
Julie Groepslesgever
Kim Groepslesgever

Become the best version
of yourself