Weekschema Sluit

SELF Yoga Month

SELF is in maart één jaar open en dit willen we samen met jullie vieren door gezondheid en evenwichtigheid nog meer in het licht te zetten! Daarom organiseren we in samenwerking met yoga experte, Denies Du Mon, 3 leuke yogaworkshops. 

Wat? Funky Vinyasa Yoga
Wanneer? zaterdag 11, 18 en 25 maart 2017 van 11u tot 13u
Prijs?    € 30/ workshop
              € 75 voor alle 3 de workshops
              * prijzen zijn incl. water/yogi tea/matjes

Inschrijven? Mail naar info@self-herentals.be of bel 014/73.60.55 voor meer info. Je inschrijving is pas definitief na betaling op het rekeningnr BE73 0017 7859 8060; vermeld bij je overschrijving je naam, de datum van je workshop en de woorden ‘workshop yoga’.

Wie is Denies?
Denies Du Mon (27) is een enthousiaste en vernieuwende vinyasa yogalerares met een sterke kennis van anatomie en bewegingsleer. Ze volgde haar yoga-opleiding bij Elsie Matthijssens (Antwerpyoga) en volgde nog verschillende opleidingen in de vinyasa, jivamukti en ashtanga tradities bij onder andere Damien de Bastier, Petros Haffenrichter, Manju Jois, ... Haar lessen staan gekend voor hun innovatieve, verrassende en creatieve dynamiek, hun uitdaging en humor. Denies weet nieuwe poses aan de bestaande yogaposes toe te voegen op een toffe en toegankelijke manier. Als studente osteopathie blijft ze geïnspireerd  door lichamen en beweging, en kan ze haar lessen op elk niveau afstemmen.

 
 
Programma
Zaterdag 11 maart 2017
Ground through the legs so you can soar like an eagle
Een toffe workshop waarin vooral op de benen, heupen en schoudergordel wordt gewerkt. Je leert stabiliteit, kracht, flexibiliteit en vooral een lichte en open manier van bewegen die voor jouw lichaam werkt. Na deze workshop sta je letterlijk en figuurlijk steviger in je schoenen. Een goede workout voor lopers, fietsers, …  en iedereen die graag wil komen. Alle niveaus welkom!
 
Zaterdag 18 maart 2017
Bending back and opening the heart space
Deze workshop focust zich op het openen van de borstkas, naast het mobiel en sterker maken van de rug en het torso. In onze alledaagse wereld lopen we constant rond met geronde schouders en een gesloten houding. Door de focus te leggen op de anatomische opening van onze hartstreek,  kan heel wat schouder-, nek- en lage rugpijn vermeden worden. Op een dieper niveau zorgen hartopeners voor meer zelfvertrouwen. Ook hier kan je toffe transities en leuke bewegingen verwachten!
 
Zaterdag 25 maart 2017
Full funky Vinyasa Flow
Deze flow integreert alle concepten die we reeds zagen om ze te combineren in een full body workout. Het wordt een uitdagende, pittige en toffe flow die je eventjes alles doet vergeten. In deze les spelen we met yoga inversies (handstand en dergelijke) voor alle niveaus. Je hoeft de vorige workshops niet te hebben meegedaan om aan deze deel te nemen.
 
Reserveer snel je matje, want de plaatsen zijn beperkt!

Namaste,
Laurence & Claire

Deel dit bericht

Blog overzicht

Become the best version
of yourself